Krämig Pasta med Gorgonzola


Bilden har jag lånat från hennes facebook.

I torsdags så var jag hemma hos en vän på middag. Vi åt och drack gott... som vanligt ;) och senare på kvällen tog vi fram TP och åt lite glass till efterrätt. En väldigt trevlig kväll. Synd bara att man skulle upp och jobba på morgonen.
Receptet hade hon hittat på receptcentralen - men hon ändrade lite.

4 portioner tagliatelle
1 stor gul lök, hackad
2 klyftor vitlök, hackad
smör till stekning
70g färsk och sköljd bladspenat
150g tärnad gorgonzola
1 dl cremé fraiche
1½ dl hackade valnötter

Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Skala och skiva löken och vitlöken. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek löken mjuk.
Tillsätt bladspenaten och stek ytterligare några minuter.
Blanda den kokta pastan, lökfräset, creme fraiche och gorgonzola och värm någon minut.
Salta och peppra och servera med valnötter och ett glas vin eller två ;)

Kommentarer
Postat av: Therese

Hej, tack för bloggbesöket, så kul att hitta nya roliga bloggar :) Jag har köpt halloncrunchen härifrån: http://www.immunshop.se/

2011-07-17 @ 09:57:32
URL: http://teatravel-glutenresan.blogspot.com/
Postat av: Kikan

Mums! Kram Kikan

2011-07-17 @ 17:37:26
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0